Nieuws - Kinderen De Lamer gaan recyclen

Leerlingen van basisschool OBS De Lamer uit Oldelamer helpen hun ouders recyclen. De school doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor kleine apparaten van Wecycle. Dat levert grondstoffen en een beloning op voor de school. De school ontvangt lesmateriaal in de vorm van een luisterverhaal, die de kinderen op weg helpt om thuis te gaan recyclen. De inzamelactie is onderdeel van een landelijke Wecycle campagne, waar basisscholen verspreid over heel Nederland aan deelnemen om de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten te stimuleren. Zoals bij voorgaande edities van de inzamelactie doneert Wecycle voor iedere deelnemende school een bedrag aan Stichting Jarige Job. Jarige Job bezorgt verjaardagsboxen bij jarige kinderen uit minderbedeelde gezinnen. De verjaardagsbox bevat onder andere cadeaus, traktaties en een taartmix.

Geplaatst op: 10 September 2021