Nieuws - Afsluiting van een prachtige week!

Vandaag alweer de laatste dag van deze mooie feestweek. Alle kinderen gingen aan de slag met escapestoven met opdrachten en codes die gekraakt moesten worden! In het schatkistje zat de schat waarmee aan het einde van de ochtend vuur kon worden gemaakt met behulp van een aantal vaders. Met de mooi zelf versierde vuurstokken konden de marshmallows geroosterd worden.  Een mooie afsluiting van een geslaagde week.
Graag bedank ik namens het team alle ouders en andere betrokkenen voor het slagen van deze week. Een groot compliment voor iedereen!
Dank voor alle medewerking in welke vorm dan ook deze week met de kleding die mee moest naar school, naar het schaatsen , bij het rijden, in de begeleiding en voor belangstelling en aanwezigheid!
Samen met de kinderen en team hebben we genoten en zien we nu al uit naar 25 juni!

Geplaatst op: 18 Februari 2022